SON DAKİKA
Hava Durumu

KİM KAZANİR?

Yazının Giriş Tarihi: 24.02.2022 09:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.02.2022 09:19
Seçimlere daha 2 yıllık bir zaman olmasına rağmen, iktidarı muhalefeti harıl harıl  anket yapıyor, plan kuruyor, projeler çiziyorlar. 
 
İktidarın adayı belli. Anayasaya göre 3.cü dönemi olacağından seçime girme ihtimali bulunmayan Cb Erdoğan, ne yapıp edecek, kanun nizam tanımayıp adaylığını zorlayacaktır. 
 
Bu ülkede Hukuk olmadığı için ilgili bütün kurumlar ve mahkemeler maalesef gücün etrafında olacakları dolayısıyla Erdoğanın baskılarına evet diyeceklerdir.
 
Muhalefet tarafı ise tam bir muamma. Aday belirleme çalışmaları son hız devam ediyor. Kemal Kılıçtaroğlu diğer parti liderleri okey derlerse aday olabilirim diyerek kozunu oynadı. 
 
Kemal bey elbette ki çok dürüst ve demokrat bir insan. Lakin dürüst olmak bu ülkede insanı iktidar yapmıyor. Ağzı iyi laf yapan malı hep götürüyor. Bu ülkede maalesef dürüstlük prim yapmıyor.
 
Meral Akşener zaten baştan tavır koyarak ben başbakan olacağım demişti. Ülke demokrasiye dönene kadar bu söylemini devam ettireceğe benziyor.
 
Ben de kendi düşüncem doğrultusunda seçimlerle ilgili nokta atışları tahminler yapmak istiyorum.
 
Bence önümüzde ki seçimi aday gösterilirse Mansur Yavaş Muhafazakar ağırlıklı oylar ile kazanmaya en yakın gördüğüm adaydır.
 
Ekrem İmamoğlu aday olursa, Kürt ve Sosyalistlerin oylarıyla zorlayacak ve kazanacaktır.
 
Bu iki isimden başka aday gösterilmemelıdır. 
 
Başka bir aday gösterilirse kesinlikle Erdoğan kazanır.
Bu kadar net.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.