SON DAKİKA
Hava Durumu

AKP VE SOSYAL MEDYA SAVAŞLARİ.

Yazının Giriş Tarihi: 04.03.2024 09:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 09:06

AKP VE SOSYAL MEDYA SAVAŞLARİ.

Yerel seçimler yaklaştıkça bazı cenahlar da yoğun hareketlilikler başladı.

Akp nin Trol ordusu her seçimden önce olduğu gibi bu yerel seçimler öncesi de sahalarda yogunluğunu artırdı.

Herkesin malumudur ki, önce karşıda ki aday hedef alınır, onun dini inancı yok sayilır kafir ilan edilir, uyruğuna, milliyetine, cibilliyetine saldırıya geçilir, ya Ermeni ya Rum, ya Yunan tohumu, ya da gavur ilan edilir.

Daha sonrasında mal varlığına vurgu yapılır, onun şusu var, busu var diyerek hırsız iması yspılır ki algı oluşturulabilsin.

Bu da yetmez, çünkü daha sırada Atatürk vardır. Atatürkün dinsizliği, Osmanlıyı yıktığı,
Harf devrimi yaptığı, insanları bir gecede cahil bıraktığı, şapka giymeyenleri astığı, İngiliz ajanı olduğu Saltanatı, Hilafeti kaldırdığı tekrar tekrar servis edilir.

Baktilar ki halk üzerinde etki azalıyor, hemen yeni argümanlar devreye girer. İşte bunlar Ayyaş, annesi Zübeyde hanım şöyle böyle, yok Kemalistler din düşmanı gibi safsatalar art arda sıralanır.

Cumhuriyet kötülenir, Kurtuluş savaşina laf atılır, savaşı ak sakallilar kazandı, Atatürk ne yaptı gibi mesnetsiz ve ahlaksız saldırılarla bu süreç devam eder. Bu hep böyledir, bu şekilde servis edilir genellikle.

Çüknü halk cahildir, Kuran sallayanı peygamber zanneder, Cennette verilecek Hurilere kanar, Cennetten tapu vaadedilir, bize oy verirseniz cennete girersiniz, karşıya oy verirseniz direk Cehennemliksiniz gibi teranelere inanır.

En sonunda " Bunlar kazanırsa İsrail, Anerika, Avrupa devletleri, Sisi, Pisi, bir kilo Tirsi, Muhammed Mursi " falan var güçle pompalanır.

Bu adamlar amaçları dogrultusunda, hiç bir alanda ar, haya, namus, inanç örf, Adet, manevi değer, ahlak, şeref ve haysiyyet tanımazlar.

Sadece laf, söz, vaat ve yalan ile saldırmanın bazen yetersiz olduğuna iyi bildikleri için, diger taraftan, Hayırseverlerden topladıkları Koli gıda yardımı, Nakit para, çek yardimı ve devlet imkanlarıyla zarflar dolusu para, kışlık kömür yardımı gibi rüşvetler sunarlar.

Üstelik bütün bu rezillikleri Allah adina, din iman adına, Camilerde, Cem evlerinde, Başörtüsünde ararlar ve servis ederler.

Oysa bu kadar kötülük, iftira ve karalamaların İslamın o temiz dokusuna verdiği zararları hiç düşünmezler.

En sonunda da, Terörist, Terör sevici, kan emici, pkk li, pkk yandaşı, vatan haini ilan ederek seçime girerler.

Maalesef bu ülkeyi yöneten zihniyet, elinde bir reçete, bir fikir olmadığı için ahlaktan yoksun, bütün bu hukuksuzluğu vurgulayarak, uygulayarak bir çok secimi almışlardır.

Karşı tarafa attikları bütun pisliklerin tam ortasinda oturduklarını farketmezler.

Allah ıslah etsin, ne diyelim ki.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.