SON DAKİKA
Hava Durumu

Köşe yazarımız Tokatlı Süleyman Erkan’ı Kanalımızda Ağırladık 

Ünye Moda FM&TV ve 52 Haber Ünye gazetemizde kısa süre evvel köşe yazmaya başlayan Tokat Turhallı  emekli sınıf öğretmeni ,araştırmacı yazar kardeşimizi saygıdeğer insanlarımıza, okurlarımıza ve Ünyeli hemşerilerimize  tanıtalım ve kendisinden ev tecrübelerinden yararlanalım istedik.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 20:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://52haber.net/
Köşe yazarımız Tokatlı Süleyman Erkan’ı Kanalımızda Ağırladık 

Köşe yazarımız Tokatlı Süleyman Erkan’ı Kanalımızda Ağırladık 

Ünye Moda Tv ve 52 Haber Ünye gazetemizde kısa süre evvel köşe yazmaya başlayan Tokat Turhallı  emekli sınıf öğretmeni ,araştırmacı yazar kardeşimizi saygıdeğer insanlarımıza, okurlarımıza ve Ünyeli hemşerilerimize  tanıtalım ve kendisinden ev tecrübelerinden yararlanalım istedik.

Süleyman ErkanTokat Turhal’da 1956 yılında doğdum. İlkokulu Var vara Mahallesinde ki Devrim İlkokulunda, ortaokulu Atatürk ortaokulun da okudum.  Liseyi Turhal endüstri meslek lisesinde, Öğretmen okulunu Ankara Gazi Üniversitesi sınıf öğretmenliğini okuyarak bitirdim. 
     Anadolu’nun değişik illerinde öğretmenlik yaptım. Tokat’ta kanal 60 tv de “ O Köy Bizim Köyümüzdür” adlı programın yapım ve sunuculuğunu yaptım. 250 adet programım televizyon kanalında ilgiyle izlendi. Yıllarca ve halen daha değer veren gazetelerde köşe yazdım ve yazmaya devam ediyorum. 
İki adet kitap yazdım üçüncü kitabım yolda  yakın zamanda basıma vereceğim.Heybemdekiler, Balı beyi adlı kitabın yazarıyım. Dicle’nin Soğuk Suyu adlı kitap da yakında okurlarla buluşacaktır. Ulusan dizilerde roller aldım.( Kanal-D’ de Fatma Gülün Suçu Ne? Dizisinde hakim rolünde, A-Tv’ de Alev, Alev dizisinde balıkçı, TRT de Beni Böyle Sev dizisinde kasap) rollerinde oynadım.
          Yazılarımı araştırma, toplumsal ve sosyal konuları içeren yazıları yazma ya çalışıyorum. Sevgiden, saygıdan, hoş görüden yana ne varsa, Cumhuriyetin bizlere verdiği özgürlükten yana tüm canlara selam olsun.Evliyim,bir oğlum ve bir kızım var. Halen Tokat merkezde yaşamaktayım.Teşekkür ederim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.