SON DAKİKA
Hava Durumu

Yusuf Arda, İmzayı Attı

Fatsa Belediyespor, altyapısına bu sezon başında kattığı genç yetenek Yusuf Arda Taşçı ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 10:14
Kaynak: IGF
Yusuf Arda, İmzayı Attı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig'de mücadele eden Fatsa Belediyespor, altyapısına bu sezon başında kattığı genç yetenek Yusuf Arda Taşçı ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Fatsa Anadoluspor'un altyapısından Fatsa Belediyespor'a transfer olan 2007 doğumlu Taşçı, Bölgesel Gelişim Ligi'nde attığı gollerle dikkat çekmişti. Bu sezon Fatsa Belediyespor'da hem U19 hem de U17 takımlarında forma giyen genç yetenek, performansıyla takımının geleceği için umut vaat ediyor.

Fatsa Belediyespor U19 formasıyla 4 maça çıkan Taşçı, bu maçlarda 3 gol atarak göz doldurdu. Ayrıca, U17 takımında ise 11 maçta forma giyen genç yetenek, 17 kez fileleri havalandırarak takımına önemli katkılar sağladı.

Sarı-lacivertli ekibin geleceği parlak forveti olarak gösterilen Yusuf Arda Taşçı'nın profesyonel sözleşme imzalamasıyla birlikte Fatsa Belediyespor'un genç yeteneklerle yaptığı yatırımların meyvelerini toplama zamanı geldiği belirtiliyor.

Ordu Hayat Gazetesi

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.