SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Ordusu 3'te 3 Yaptı!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta Mor Beyazlılar, Mardin 1969 Spor'u mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 12:08
Kaynak: IGF
Yıldırım Ordusu 3'te 3 Yaptı!

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, üst üste elde ettiği galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Malatya Arguvanspor ve Tarsus İdman Yurdu galibiyetlerinin ardından bu kez de Mardin 1969 Spor'u mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı ve zirve yarışında iddiasını sürdürdü.

Mardin 1969 Spor karşılaşmasında istediği futbolu sahaya yansıtmakta zorlanan 52 Orduspor, buna rağmen rakibini 2-1 yenerek çıkışını sürdürdü. İkinci devreye Malatya Arguvanspor galibiyetiyle başlayan Mor Beyazlı ekip, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu da yenerek çıkışını kaldığı yerden devam ettirmişti. Son olarak Mardin 1969 Spor'u mağlup ederek, ikinci devrede oynadığı 3 maçtan 9 puan çıkaran Orduspor, zirve yarışındaki yerini sağlamlaştırdı.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Mardin 1969 Spor karşısında önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "İyi gidişatımızı sürdürüyoruz. Arguvan ve Tarsus maçlarının ardından Mardin ile evimizde karşılaştık. Kolay bir müsabaka olmayacağını biliyorduk. Uzatma dakikalarında da olsa attığımız golle kazanmasını bildik" şeklinde konuştu.

Ordu Hayat Gazetesi

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.