SON DAKİKA
Hava Durumu

Eskipazar'dan Yeni Tarife

Eskipazarspor, Ünye Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup ederek lider galataspor'u yakından takip ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 11:11
Kaynak: IGF
Eskipazar'dan Yeni Tarife

Ordu 1.Amatör Lig'in heyecan dolu maçlarından birinde Eskipazarspor, Ünye Gençlerbirliği'ni 6-0'lık skorla mağlup ederek lider Galataspor'u yakından takip etmeye devam ediyor.

4 Şubat Pazar günü Altınordu İlçesi'nde oynanan karşılaşmada Eskipazarspor, Ünye Gençlerbirliği karşısında etkili bir performans sergiledi ve maçı 6-0 kazanarak üstün bir galibiyet elde etti.

Maçın ilk yarısında Eskipazarspor, hızlı bir başlangıç yaparak ilk 45 dakikada 4 gol buldu ve bu gollerle maçı kontrol altına aldı. Server'in ilk yarıdaki dublesiyle beraber Bora Sarıkaya'nın attığı gollerle Eskipazarspor, ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da etkili performansını sürdüren Eskipazarspor, Tolunay'ın 69. dakikadaki golüyle skoru 5-0'a getirdi. Maçın son dakikalarında kazanılan penaltı atışını Bora direğe nişanladı ancak 90. dakikada attığı golle hat-trick yaparak maçı noktaladı ve Eskipazarspor, Ünye Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup etti.

Bu galibiyetle Eskipazarspor'un ligdeki puanı 36'ya yükseldi ve lider Galataspor'un puan kaybettiği haftada puan farkını bire indirdi. Ünye Gençlerbirliği ise 9 puanda kalarak alt sıralarda yer aldı.

Ordu Hayat Gazetesi 

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.