SON DAKİKA
Hava Durumu

Özel, AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde "oy yoksa hizmet yok" stratejisi izlediğini ve vatandaşı tehdit üzerinden siyaset yaptığını savundu.

Özel, "Bu bilinçsiz bir söylem değil. Hatay'da söylediği gibi, Zonguldak'ta Ordu'da tekrarladı. Buna yönelik imaları var. 31 Mart stratejileri şu: 'Oy yoksa hizmet yok' resmi olmayan sloganları" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 08:43
Kaynak: IGF
Özel, AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde "oy yoksa hizmet yok" stratejisi izlediğini ve vatandaşı tehdit üzerinden siyaset yaptığını savundu.

Özel'den Erdoğan’ın Ordu Konuşmasına Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, NOW TV'de İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu mitinginde söylediği sözlere sert eleştirilerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, NOW TV'de İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu mitinginde söylediği sözleri sert bir şekilde eleştirdi. Erdoğan, 16 Şubat Pazar günü Ordu'da düzenlenen mitingde "Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler muhalefet kanadı tarafından tepkiyle karşılanırken, CHP Genel Başkanı Özel de bu sözlere sert tepki gösterdi. Özel, "Bu bilinçsiz bir söylem değil. Hatay'da söylediği gibi, Zonguldak'ta Ordu'da tekrarladı. Buna yönelik imaları var. 31 Mart stratejileri şu: 'Oy yoksa hizmet yok' resmi olmayan sloganları" dedi.  Özel, AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde "oy yoksa hizmet yok" stratejisi izlediğini ve vatandaşı tehdit üzerinden siyaset yaptığını savundu.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

16 Şubat’ta Altınordu, Aybastı, Fatsa, Gülyalı, Korgan, Kumru, Perşembe ve Ünye’ye doğal gaz arzını sağladıklarını belirte Erdoğan, “Önümüzdeki dönemde Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz ve Ulubey’i de doğal gaza kavuşturacağız. Yani bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi kusura bakmayın, açık konuşuyorum, doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var. Biz yoksak doğal gaz yok” şeklinde konuştu.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.