SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP ORDU'DA 3 İLÇEDE ADAY GÖSRTERECEK

Siyasette gözler yerel seçime çevrilmiş durumda. Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP’nin Ordu’da aday gösterecekleri ilçeler belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 12:04
Kaynak: Ahmet BÖLÜKBAŞ
MHP ORDU'DA 3 İLÇEDE ADAY GÖSRTERECEK

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin başta büyükşehir olmak belediye başkan adaylarının kimler olacağı merak edilirken, ortak hareket etme karar alan AK Parti ve MHP’nin hangi ilçelerde aday göstereceği de merak ediliyor.

2019 yerel seçimlerde de işbirliği yapan AK Parti ve MHP, bu seçimde de birlikte hareket edecekler. 2 büyükşehirde aday gösterecek olan MHP, aralarında Ordu’nun da bulunduğu 28 ilde ise AK Parti adayını destekleyecek.

Ordu’da ise iki partinin hangi ilçelerde aday gösterecekleri ilçelerde belli oldu. 2019 yerel seçimlerinde Çamaş ve İkizce ilçelerinde aday gösteren ve başkanlıkları alan MHP, bu seçimlerde bu ilçelerle birlikte Gülyalı’da da aday gösterecek.

AK Parti ve MHP arasında varılan mutabakata göre MHP Ordu’da Çamaş, İkizce ve Gülyalı ilçelerinde belediye başkan adayı çıkaracak. Geride kalan 16 ilçede de AK Parti belediye başkan adayı çıkaracak. Son dakikada bir değişiklik olmadığı takdirde iş sadece resmi açıklamalara kaldı.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.