SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Ünye belediye başkan aday adayı eğitimci Cumhur Öztürk, İlk Ziyaretini Engelliler Derneğine Yaptı

Arslan Güdek’in başkanlığını yaptığı Ünye Engelliler Derneğine, ardından Nihat Yerlikaya’nın başkanlığını yaptığı  Ünye engelli Okçuluk spor kulübüne yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 16:43
Kaynak: IGF
CHP Ünye belediye başkan aday adayı eğitimci Cumhur Öztürk, İlk Ziyaretini Engelliler Derneğine Yaptı

İlk Ziyaretini Engelliler Derneğine Yaptı
CHP Ünye belediye başkan aday adayı eğitimci Cumhur Öztürk, partisinin  27 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 13.00’de  yaptığı aday adayı tanıtım toplantısının ardından ilk siyasi ziyaretini 28 Kasım 2023 Salı günü saat.13.00’te kendisinin de üyesi olduğu ve Arslan Güdek’in başkanlığını yaptığı Ünye Engelliler Derneğine, ardından Nihat Yerlikaya’nın başkanlığını yaptığı  Ünye engelli Okçuluk spor kulübüne yaptı.
Başkan Arslan Güdek’in yaptığı kısa ve öz hoş geldin, başkanım çıktığınız ulvi yolunuzda size ve ekibinize başarılar dilerim konuşmasının ardından konuşan CHP Ünye Belediye Başkan Aday adayı Cumhur Öztürk” ilk ziyaretimi bilerek ve isteyerek kendimin de üyesi olduğum Ünye Engelliler derneğine yaptım. Hep birlikte iç içe yaşadığımız engellilerin Ünye’nin Cadde ve sokaklarında, alışveriş merkezlerinde parkında bahçesinde ne denli zorluklar içerisinde yaşadığına her gün canlı tanık oluyoruz. Öncelikle ana gayemiz engellilerin Ünye’miz de engelsiz yaşam sürmelerine katkı sağlamaktır ”dedi.
Engelliler Okçuluk kulüp başkanı Nihat Yerlikaya , Ünye’de 17 binin üzerinde engelli var. Ordu genelinde toplamda 98 bin engelli kardeşimiz var. Hiçbir engelli kardeşimiz ne Ordu’da nede Ünye’de hayatından memnun değil.
Ordu Engelli sayısı bakımından Samsundan sonra ikinci büyük il. Samsundaki engelli sayımız 110 binin üzerinde. Ben bu kadar söylüyorum gerisini siz anlayın “dedi. 
CHP Ünye belediye başkan aday adayı Cumhur Öztürk” ısrarla ilk siyasi ziyaretimi üyesi olduğum Ünye engelliler derneğine yaparak gerek doğuştan gerekse yaşadıkları olumsuzluklar yüzünden hayatlarına engelli olarak devam etmek zorunda olan ve kalan kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmaktır. Aday adayı olarak şimdilik bu kadar söylemekle yetineyim. Adaylığımız kesinleştiğinde projelerimiz daha detaylı olarak anlatacağım “dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.