SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Güler, Derhal İstifa Etmelidir.

Başkan Güler, çıkıp gerekli açıklamaları yaparak kamuoyunu aydınlatmalı ve yönetemediği, işgal ettiği o onurlu makamdan derhal istifa etmelidir.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2021 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2021 09:50
Kaynak: Sabah
Başkan Güler, Derhal İstifa Etmelidir.
Haftalardır Bakımda Denilerek Kapalı Tutulan Teleferik Meğer Neden Kapalıymış!
Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı Avukat Safa Aydın Sosyal Medya Hesabından Paylaştı.
Başkan Aydın şu ifadelere yer verdi;
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORBEL AŞ'nin işlettiği ve yılda yerli yabancı 1.5 milyondan fazla kişi taşıyan Boztepe Teleferik Hattı bir süredir hizmete kapatılmış olup bu konu hakkında da hala basında çeşitli iddialar yer almaktadır.
Bir iddiaya göre teleferik hattını yapan firma olan LEITNER yerinde inceleme yaparak bakımsız ve aşırı kullanımdan dolayı tellerin zayıflayarak kopma noktasına geldiğini ve bu şekilde kullanılması durumunda kendilerinin sorumluluk almayacağını Orbel e bildirmiş diğer bir iddiaya göre ise aynı şirket teleferik hattının bakımlarını aksatarak zamanında Orbel’e bilgi vermemiştir.
Her iki iddianın ortaya çıkardığı sonuçta da uzun süredir kapalı olan Boztepe teleferik hattının en az 3 ay daha kapalı kalacağı ortadadır.
Diğer bir iddiaya göre ise tadilat için 500 Bin Euro gerekmekte ve bu bedel çalışanlarının maaşlarını bile zamanında ödeyemeyen belediye tarafından karşılanamamaktadır.
Belediyenin yıllık en az 12 Milyon TL net kâr elde ettiği teleferik hattının zaten pandemi döneminde çalışmamış olması göz önüne alındığında belediyenin ihmali ve kusurları yüzünden turizm sezonunu da kapalı geçirmesi BEYTÜLMALA İHANETTİR.
Boztepe’de işletmeci olan vatandaşlar zaten aylardır kapalı işletmelerini tam da turizm sezonunda faaliyete geçirmişken yöneticilerin beceriksizlikleri yüzünden tekrar açlığa terkedilerek mağdur edilmişlerdir.
Geldikleri günden bu güne hiç bir şekilde vatandaşa hizmet etmeyen sürekli Orduluların sırtına yeni borçlar ve zamlar yükleyen OBB çürümüş Akp zihniyetini en iyi şekilde Ordu’da temsil etmektedir❗️
Ordu Büyükşehir Belediyesinin beceriksizliği sonucunda Kamu ve Ordu her şeferinde maddi-manevi zarara uğramaktadır. Her beceriksizliklerinde kendisinin başka şehirlerden transfer ettiği bir memuru koltuğundan eden Başkan Hilmi Güler sorumluluğu ise hiç bir zaman kendi üstüne almamaktadır.
Başkan Güler, çıkıp gerekli açıklamaları yaparak kamuoyunu aydınlatmalı ve yönetemediği, işgal ettiği o onurlu makamdan derhal istifa etmelidir.
Av. Ali Safa AYDIN
Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.