SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN TOSUN, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMINI KUTLADI

DEVA Partisi Ünye ilçe Başkanı İrfan Tosun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2022 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2022 15:21
Kaynak: Sabah
BAŞKAN TOSUN, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMINI KUTLADI

DEVA Partisi Ünye ilçe Başkanı İrfan Tosun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Tamer Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

Ünye’nin çok başarılı bir başhekim, hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarına sahip olduğunu ifade eden Tosun, Başhekim Kutlu, yönetimi ve tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Tosun yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok başarılı bir Başhekimimiz var. Çok iyi  hem sağlık hem de yönetici ekibi var. Bu vesile ile Başhekimimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor ve başarılarının daim  olmasını diliyorum. Gönlümüz sizlerle beraber” dedi.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Tamer Kutlu’yu başarılı bir pandemi süreci yönettiği için tebrik eden Tosun, “Özellikle pandemi döneminde zor bir süreç geçirdiniz. Size şahsım, partim adına ve aynı zamanda Çevre Ve İnsan Hakları Dernek Başkanı olarak çevre ve insan hakları adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖZEL ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NE ZİYARET

DEVA Partisi Ünye ilçe Başkanı İrfan Tosun ve yönetimi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Ünye Çakırtepe Hastanesini de ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.