SON DAKİKA
Hava Durumu

Hayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergisi Yeni Hizmet Binasında Açıldı

  Bu bir rekordur, Ünye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdoğan”  2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 1.499 kurs açarak 9.007 erkek 19.922 bayan olmak üzere toplam 28.929 kursiyere ulaştık. dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://52haber.net/
Hayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergisi Yeni Hizmet Binasında Açıldı

Hayat Boyu Öğrenme Yıl Sonu Sergisi Yeni Hizmet Binasında Açıldı


Her yıl olduğu gibi bu yılda ülke genelinde olduğu gibi Ünye dede 01-07 Haziran 2023 Pazartesi günü Ünye Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü UNIPORT iş merkezi karşısındaki yeni hizmet binasında  bugün itibariyle üç gün (Pazartesi,Salı Çarşamba  akşam mesai bitimine kadar) süre ile izleyenlerin hizmetine açık tutulacak  hayat boyu öğrenme yılsonu sergisi Ünye belediye başkanı, Ünye ilçe emniyet müdürü, Ünye ilçe milli eğitim müdürü, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü, kursiyerler ve vatandaşların katıldığı törenle saat.14.00’te kurdele kesilerek hizmete açıldı. 
Hayat Boyu Öğrenme programı yılsonu sergi açılışında konuşan Ünye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan” Bireyin hayatı boyunca bilgisini, yeteneklerini ve yeterliliklerini bireysel veya toplu olarak geliştirmeyi amaçlayan tüm etkinliklerdir.
Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde halk eğitim merkezlerinin büyük bir yeri ve yönü vardır. Hayat boyu öğrenmede eğitim merkezi olan halk eğitim merkezleri beşikten mezara kadar eğitim ilkesinden hareketle tüm bireylere toplumun içindeki tüm renklere hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiş, Atatürk ilkelerini ve çağdaş normları benimsemiş, yerel değerlere önem veren, demokratik eğitim kurumlarıdır. Halk eğitimi merkezlerinde 7den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir”dedi..

 Ünye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdoğan”  2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 1.499 kurs açarak 9.007 erkek 19.922 bayan olmak üzere toplam 28.929 kursiyere ulaştık. Bu bir rekordur. 
2022 Kasım ayından beri yeni binamızda hizmet vermekteyiz. Binamızın kiralanarak kursiyerlerimizin geniş bir mekanda çalışmasında emeği geçen başta Sayın Kaymakamımız Ayhan Işık beyefendi olmak üzere Belediye başkanımız sayın Hüseyin Tavlı’ya il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’na İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür Tokgöz’e ve bina sahibi Sayın Hasan Basri Durak’ beye şükranlarımı arz ediyorum ”dedi.
Açılış sonrası topluca gezilen sergi salonunda birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.