SON DAKİKA
Hava Durumu

Döşemedibi Mah.Bayramca Yolu Sokakta Ördekler Yüzüyor…

Muhtar Musa Keskin Ordu büyükşehir ve Ünye belediyesine defalarca söylenmesine rağmen halen daha yapılacak diyerek sitem etmektedirler.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 19:46
Kaynak: Ahmet YENİN
Döşemedibi Mah.Bayramca Yolu Sokakta Ördekler Yüzüyor…

Döşemedibi Mah.Bayramca Yolu Sokakta Ördekler Yüzüyor…


Ünye merkez Döşemedibi Mahallesinin 15 yıldır ve halen daha yapılmayı bekleyen  Bayramca Yolu Sokakta ördekler yüzüyor diyen yöre sakileri mahallemizin muhtarı Musa Keskin başta olmak üzere Ordu büyükşehir ve Ünye belediyesine defalarca söylememize rağmen halen daha yapılacak diyerek sitem etmektedirler.


15 Yıldır yapılmayı bekleyen Ünye Merkez Döşemedibi Mahallesi Bayramca Yolu sokak Sakinlerinden 54 yaşındaki Dursun Günay,54 yaşındaki Murat Duygun,62 yaşındaki Hikmet Gürel,55 yaşındaki Halil Şahin,51 yaşındaki Erdoğan Baltacı,73 yaşındaki Mehmet Palabıyık,yolun akibeti ile ilgili olarak  Ünye Moda Tv mikrofonun” Başta Galip ağabeyimizden sonra mahallemiizn muhtarlığına seçilen ve 15 yıla yakın bir süredir mahallemizin muhtarlığını yapan Musa Keskin’e defalarca muhtar bu yolu yaptır.Burada su arıtma tesisi de var.Çoluk çocuk her yağmur yağışında göle dönen bu yoldan geçemiyor.Görüldüğü gibi yöremizde bakılan ördekler yüzüyor,ama biz yöre sakinleri bu konudan çok dertliyiz…Ordu Büüykşehir belediye başkanı Hilmi Güler beyden ve Ünyeli ekibinden ve hatta Ünye belediye başkanı Hüseyin Tavlı’ dan da yolumuzun bir an önce  yapılması için yardım talebinde bulunduk. Halen daha ördek yalağı olan yolumu yapılmayı bekliyor. İşin garibi hepimizde AK Partiyi destekliyoruz. Oy verenlerin yolu yapılmıyor da Üye dışında sağda solda yollar yapılıyor iseki evet bizlerde görüyor basından izliyoruz yapılıyor. Şehrin merkezinde 15 yıldır çalmadığımız kapı olmamasına rağmen  bizim bu yolumuz yapılmayı bekliyor ördek gölü olarak duruyor.Bizim bu saatten sonra daha AK Partili belediye başkanlarına  denecek sözümüz yok “dediler.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.