SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli, İsim vermeden Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a sert sözlerle yüklendi

Bahçeli, Hele bir enkazımızı kaldıralım, işte o zaman sırtımıza yapışan kenelerle uğraşma vaktimiz gelcektir.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2023 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2023 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://52haber.net/
Bahçeli, İsim vermeden Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'a sert sözlerle yüklendi

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Depremden etkilenen illere sırasıyla gideceğini duyuran Bahçeli ayrıca "deprem bölgesine niye gitmediği" yönündeki eleştirilere cevap verdi. Baraj patladı provokasyonuna sert sözlerle yüklenen Bahçeli isim vermeden Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent'e "Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır. Bunların Türkiye'de yer almaması lazım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Her mikrobun üstesinden gelmesi mümkündür. Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur" dedi

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetleri sürerken ekipler bir canın daha kurtarılması için zamanla yarış sürüyor. Yaşanan deprem faciasına ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Depremle sarsılan 10 ilde 13,5 milyon vatandaşın çok büyük bir mağduriyet yaşadığını belirten Bahçeli "Manevi bir imtihandayız ama bu imtihamdan alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkanlar;

Bin nasihat fayda etmiyor ama yeri geliyor bir müsibet kendimize gelmemize vesile oluyor. Milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenmemiz gereken dönemdeyiz. Yara bere içindeyiz ama mutlaka iyileşeceğiz. Manevi bir imtihandayız ama bu imtihandan alnımızın akıyla çıkacağız. Hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inanıyoruz. Sarsıldık fakat düşmeyeceğiz. Çarenin tükenmediğini, Türkiye'nin tökezlemediğini göstereceğiz.  6 Şubat'ta meydana gelen ikiz depremler 110 bin kilometrekarelik bölgede 10 ilimizi, 113 ilçemizi, 6514 köyümüzü vurmuştur.  Bilim insanları bu ikiz depremin 500 atom bombası gücüne denk düştüğünü ileri sürmüştür. Her gün acılarımıza yenileri eklenmiştir. Şehirlerimiz harap olmuştur.

"TİTİZ ÇALIŞMALARI MEŞGUL ETMEMEK İÇİN ANKARA'DAN TAKİP ETTİM"

Dava arkadaşlarımız uyumadı. İl il bölge bölge çağrılarda bulundu. Sayın Cumhurbaşkanımız deprem bölgesinde vatandaşlarımızla buluştu, görüştü ve acıları paylaştı. yaraları sarmak için bölgedeydi. Bende titiz süren arama çalışmalarını meşgul etmemek için bilhassa sayın Cumhurbaşkanının deprem bölgesinde olmasından dolayı gelişmeleri Ankara’dan takip ettim. Başkaları gibi şov peşinde değilim. İstismar peşinde değiliz. Milletimizin yaşadığı her acı bizim acımızdır. Karnımızdan konuşmayız. Depremle mücadelede nifak tohumu eken siyasi kokuşmuşlara felaketi siyasileştirmeye çalışan irili ufaklı tabansızlara asla benzemeyiz.

"YOLA DÜŞME VAKTİ GELMİŞTİR"

MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illerimizi ziyaret etmek için makul bir zaman kollamışımdır. Şimdi o vakit gelmiştir, yola düşmenin vaktidir. Çalışmaların aksamasına izin vermeden depremzedelerimizi tek tek ziyaret edeceğim. Depremden etkilenen illere sırasıyla gideceğim.

OĞUZHAN UĞUR VE HALUK LEVENT'E TEPKİ

Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır. Bunların Türkiye'de yer almaması lazım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Her mikrobun üstesinden gelmesi mümkündür Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur. Hele bir enkazımızı kaldıralım, işte o zaman sırtımıza yapışan kenelerle uğraşma vaktimiz gelcektir.

Kaynak : TGRT Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.