SON DAKİKA
Hava Durumu

ATIL HALDE OLAN OTEL VONA ORKENT A.Ş ELİYLE YENİDEN TURİZM CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yeni bir cazibe merkezi hayata geçirilmesi amacıyla Orkent A.Ş ‘ye devredildi. 

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://52haber.net/
ATIL HALDE OLAN OTEL VONA ORKENT A.Ş ELİYLE YENİDEN TURİZM CAZİBE MERKEZİ OLACAK

ATIL HALDE OLAN OTEL VONA ORKENT A.Ş ELİYLE YENİDEN TURİZM CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORKENT A.Ş. tarafından, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MEHMET HİLMİ GÜLER’in himayelerinde , hayata geçirdiği projelerle , Ordu ve ilçeleri için geliştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri projeleri ile vatandaşlara işyeri, konut, ofis üretimi yaparak vatandaşlara uygun fiyat ile rahat yaşam alanları sunan ve sosyal işletmeleri ile vatandaşlara hizmet eden, Orkent A.Ş , bu kez de, atıl ve metruk bina haline gelen Perşembe ilçesinde ki Otel Vona’nın bulunduğu alanda,  turizm şehri Ordu’ya yakışacak yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Perşembe ilçesi, Dereiçi mahallesi 283 ada 12 ve 2 parsel ’de , arazisi Ordu Büyükşehir Belediyesine ,üzerinde yıllardır atıl vaziyette bulunan metruk bina ise, Perşembe Belediyesine ait olan ve OTEL VONA olarak bilinen taşınmaz, 14.04.2023 Nisan ayı meclisinde , burada yeni bir cazibe merkezi hayata geçirilmesi amacıyla Orkent A.Ş ‘ye devredildi. 

Şirket yetkilileri ile konu ile ilgili olarak yaptığımız görüşmede, meclis kararına istinaden, Mevcut binanın, kentsel dönüşüm kapsamında, yıkılmadan güçlendirme yapılarak, ORKENT A.Ş. tarafından geliştirilecek proje kapsamında, yeniden cazibe merkezi yapılması ve Otel Vona’nın   Perşembe’ye ve Ordu’ya yakışacak ve de bölgeye katma değer sağlayacak bir şekilde, yenilenmesi amaçlandığı belirtiliyor.

   Konu ile ilgili olarak, kamuoyunda farklı bir algı yaratmaya çalışan ve ORKENT A.Ş ‘yi ve Yönetim kurulu Başkanı Dr. Mimar NİHAT ŞEN’ i sadece karalama amacı güden , hiçbir şekilde resmi bir bilgi ya da belgeye dayalı olmadan,  Basın Kanunu, basın meslek ve ilkelerine açıkça  aykırı olarak haberler yapıldığı belirtilirken, vatandaşlarımızın bu haberlere itibar etmemesi gerektiği ve  yaptığı her projede  Yenilikçi, modern ve şeffaf hizmet anlayışı ile hareket eden Orkent A.Ş’nin,  Ordu’ya ve Ordululara hizmet etmeye devam edeceği de belirtiliyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.