SON DAKİKA
Hava Durumu

Son Durağım klibini Ünye’de çekti.

Karagöz, 7. Kipi olan ve çekimlerini Ünye’de gerçekleştirdiği Son Durağım’da Ünye’nin doğal güzellikleri, tarihi ve doğasını işlediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2022 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2022 15:41
Kaynak: Sabah
Son Durağım klibini Ünye’de çekti.

Aslen Ünyeli olup 47 yıldır Almanya’da yaşayan şair, yazar ve bestekar Yahya Karagöz

7. klibi olan “Son Durağım” olan eserinin klipini memleketi Ünye’de çekti.

Toplamda 6 bin 500’den fazla şiir, 73 bestesinin olduğunu belirten Karagöz, 7. Kipi olan ve çekimlerini Ünye’de gerçekleştirdiği Son Durağım’da Ünye’nin doğal güzellikleri, tarihi ve doğasını işlediğini söyledi.

İlk kitabı çıktı…

Karagöz yaptığı açıklamada, “Ünye doğumlu olup, burada 13 yıl yaşamış biriyim. 13 yaşında Almanya’ya gittim, 47 yıldır Almanya’da yaşıyorum. Yıllar öncesinde içimde gizli bir kuvvet vardı. Bunu meydana çıkarabilmem için 18 yıl önce şiir yazmaya başladım ve yıllardır yazıyorum. Şuanda 6 bin 500’de fazla şiir, felsefe ve anlatımım var. İlk antoloji kitabım çıktı ve tüm Türkiye’de yayınlanmak üzere çıktı.” dedi.

Beste de yapıyorum

Karagöz açıklamasında, “73 tane bestem var kendi sözlerim. Sözleri ve besteleri kendime ait olan şarkı, müzik ve beste yapıyorum. Yıllar öncesinde kendi memleketimde, toprağımda klipim olsun istiyordum. 7. Klipim “Son Durağım” isimli klibimi  Ünye’de çektim. Çekimleri 6 gün sürdü. Ünye’nin tarihi eserlerini, doğasını tanıtma amaçlı.” diye konuştu.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.